6 april 2019
16:00

Värtans IK

Referat: Västerhaninge IF - Värtans IK

Torsk med 2-3 i genrepet. En match Västerhaninge verkligen borde ha vunnit, men vad är det man säger ett dåligt genrep succé i premiären. Vi får hoppas att det är sant.

0-1 till Värtan innan vi knappt hunnit bänka oss. Därefter var det Västerhaninge för hela slanten. 1-1 Szymon på pass av Melvin. 2-1 Szymon igen denna gång på egen hand. Szymon gjorde nog sin bästa match för säsongen. Tillsammans med Abbe och Melvin på fältet så lät dom knappt Värtans mittfältare att få låna bollen. 2-1 i paus.

Första kvarten i andra riktigt bra där Västerhaninge borde ha punkterat matchen. Istället blir det som det ofta blir när man inte tar vara på sina chanser. 2-2 kvittering efter inspel från sidan , Edvin boxar bollen rätt ur där en Värtan spelare kan fånga upp andra bollen och kvittera. 2-3 på straff med några få minuter kvar, tveksamt dömt, tur att det inte var några poäng på spel.

Vi får ta med oss första 60 minuterna som var en njutning att se. Vi skall även passa på att tacka Värtan och önska dom lycka till i seriespelet.